Haemme kokenutta psykologikonsulttia vakituiseen työsuhteeseen Helsingin päätoimipisteelle

Etsimme kokenutta psykologikonsulttia vakituiseen työsuhteeseen päätoimipisteellemme Helsingin keskustaan. Innostutko psykologisen osaamisesi hyödyntämisestä auttaaksesi ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan ja kukoistamaan? Tämä paikka saattaa olla sinun.

Olemme asiakkaidemme luotettava kumppani henkilöstön osaamisen ja potentiaalin tunnistamisessa ja kehittämisessä. Toimimme valmentavalla otteella hyödyntäen coachingia ja analytiikkaa sekä teemme laadukkaita psykologisia henkilöarviointeja niin osana rekrytointeja kuin kehittämistoimenpiteitä.

Kollegoinasi toimivat alan huippuasiantuntijat ja sparrailukaveri haastaviin case'eihin löytyy aina. Meillä yksilöllisyydelle on tilaa ja pääset kehittymään oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Virike-edun, terveydenhuollon ja muiden perinteisten työpaikkaetujen lisäksi jokaisen ammatillisen osaamisen kehittymistä tuetaan - korkea osaamisen taso on vahvuutemme. Arvioinneissa käytämme vain laadukkaimpia menetelmiä ja teemme jatkuvaa kehitystyötä. Yrityskulttuurimme on välitön ja avoin, meillä huumori ja nauru kuuluvat arkeen. Työssä pääset itse vaikuttamaan tekemisen tapaasi, olitpa sitten etänä tai toimistolla, tärkeintä on, että hommat hoituvat.

Odotamme sinulta: 

  • Psykologin pätevyyttä ja 4+ vuoden työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä
  • Kokemusta asiakasvastuullisesta roolista ja business-suuntautuneisuutta. Nautit proaktiivisesta toiminnasta asiakasrajapinnassa ja haet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa heille toimivia ratkaisuja.
  • Kykyä toimia nopeatempoisessa ja muuttuvassa toimintaympäristössä
  • Rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä, mutta myös herkkyyttä olla aidosti läsnä ja kuunnella toista
  • Sujuvaa kommunikointia sekä suomeksi että englanniksi

On eduksi, jos sinulla on:

  • Kokemusta valmentamisesta
  • Henkilöarvionnin sertifikaatti
  • Kokemusta erilaisista psykologisista henkilöarviointimenetelmistä

Tai olet muuten pätevä henkilö, jolla on tarvittavaa intohimoa ja motivaatiota tehtävään!

Mikäli innostuit, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi heti, mutta viimeistään tiistaina 7.8.2018 sähköpostilla osoitteeseen toimisto@cresco.fi. Nimeä viestisi aiheeksi PSYKOLOGIKONSULTTI.

Lisätietoja sinulle antaa Katri Hurme pe 6.7. klo 9 – 10, ke 11.7. klo 16 – 17 tai to 2.8. klo 8:30 – 9:30 puh. 050 587 8828.

Cresco on 1995 perustettu suomalainen business-psykologian asiantuntijayritys, joka tuo psykologisen osaamisen organisaatioiden käyttöön. Missiomme on auttaa ihmisiä sekä yrityksiä saavuttamaan täysi potentiaalinsa. Toimimme ihmisläheisesti - kohtaamme jokaisen yksilön arvostavasti. Palveluihimme kuuluvat psykologiset henkilöarvioinnit sekä laaja valikoima työkaluja ja ratkaisuja henkilöstön ja yksilöiden kehittymisen haasteisiin. Kuulumme Baronan rohkeiden yritysten yhteisöön.