cresco90-email.jpg

Kuinka tunnistan myrkyllisiä piirteitä omaavan henkilön työyhteisössä tai rekrytointitilanteessa ja kuinka toimin hänen kanssaan?

Narsismi ja psykopatia ilmenevät työelämässä usein piilevinä ja vaikeasti paikannettavina ongelmina, jotka eivät näyttäydy organisaation johdolle. Myrkyllinen henkilö suoriutuu työssään yleisesti ottaen hyvin ja päätyy usein päällikön tai johtajan asemaan levittäen ongelmien verkkoa ympärilleen. Tilanteen seuraukset voivat selvittämättömänä olla vakavat niin yrityksen menestykselle kuin henkilöstöllekin. 

Psykologitoimisto Crescon asiakastilaisuudessa keskustellaan ja käydään läpi hälytysmerkkejä, jotka auttavat tunnistamaan narsistisia tai psykopaattisia piirteitä omaavan henkilön työyhteisössä tai jo etukäteen rekrytointitilanteessa. Käsittelemme myös tapoja reagoida ja toimia myrkyllisen henkilön kanssa työyhteisön tai tiimin oireillessa. Tilaisuudessa puhuvat Crescon verkostokonsultti ja kouluttajapsykoterapeutti Jan-Henry Stenberg ja Crescon johtava konsultti psykologi Katri Hurme.

Aika: Tiistai 12.12.2017 klo 15.00 - 17.00

Paikka: Opteamin päätoimipiste, Mikonkatu 2D, 00100 Helsinki

Tilaisuus maksuton. Tilaisuuden jälkeen halukkaat voivat jäädä after workille ja jatkamaan keskustelua.

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on suunnattu HR-, liiketoiminta- ja ylimmälle johdolle.

Tilaisuuteen on vapautunut muutamia paikkoja. Jos kiinnostuit, ilmoittautumiset sähköpostiin elisa.polonen@cresco.fi.

Asiantuntijat

Jan Henry.jpgKatri Hurme.jpg

Crescon verkostokonsultti ja kouluttajapsykoterapeutti Jan-Henry Stenberg on toiminut pitkään psykologina HUS Psykiatriassa psykoterapian erikoispsykologina ja vetää tällä hetkellä HUS IT-psykiatrian ja uusien psykososiaalisten innovaatioiden yksikköä. Jan-Henryn erikoisalaa ovat työyhteisöjen kriisinhallintatehtävät, joista hänellä on kokemusta haastavista konteksteista ulkomailta. Hänellä on taustaa myös vaativasta viranomaisyhteistyöstä.

Crescon johtava konsultti psykologi Katri Hurme (PsM) on innostunut tuomaan psykologista asiantuntemusta rekrytointeihin ja työyhteisöjen kehittämiseen. Hän on työskennellyt psykologina vankilassa tehden kuntouttavaa ja tukevaa psykologin työtä. Kati on kouluttautunut Brain-Based Coach ja hänellä on pitkä kokemus erityyppisten työyhteisöjen sekä tiimien valmentamisesta ja coachaamisesta.