KATRI HURME SIIRTYY PSYKOLOGITOIMISTO CRESCO OY:N JOHTAJAKSI 1.7.2018

Tiedote 8.6.2018

Psykologisiin henkilöarviointeihin ja henkilöstön kehittämiseen erikoistunut Psykologitoimisto Cresco on valinnut Katri Hurmeen Psykologitoimisto Crescon johtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1. heinäkuuta 2018 ja siirtyy tehtävään Crescon johtavan konsultin roolista.

Kati.jpg

Katri Hurme on toiminut Crescossa vuodesta 2010 ja on koulutukseltaan psykologian maisteri. Hurme odottaa uusiin saappaisiin astumista motivoituneena: ”On ilo olla osa Crescon tarinaa. Yhteistyö asiakkaidemme sekä huikeiden kollegoiden kanssa on ollut antoisaa ja olen saanut itsekin kasvaa mukana. Positiivisella jännityksellä ja innolla katson tulevaa."

"Liiketoimintamme on ajan myötä kehittynyt ja toimimme yhä vahvemmin ylimmän johdon kumppanina. Psykologisia henkilöarviointeja hyödynnetään edelleen paljon rekrytointitilanteissa, mutta entistä enemmän myös osaamisen tunnistamisessa ja strategisten päätösten tukena muutoksessa. Psykologi on ihmismielen asiantuntija, mutta myös analytiikan taitaja. Meiltä löytyy välineet ja keinot mitä erilaisimpiin yksilön ja henkilöstön kehittämisen haasteisiin,” summaa Hurme.

Psykologitoimisto Cresco Oy:n johtajan Lilli Sundvikin mukaan Crescon kasvu on ollut huimaa. Liikevaihto on kolminkertaistunut parin viime vuoden aikana. Sundvik kiittelee asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita ja antaa Hurmeelle täyden luottamuksensa.

”Cresco saa parhaan mahdollisen johtajan. Hyvillä mielin annan näiden 23 vuoden jälkeen Crescon kollegani Katrin osaaviin käsiin. Siirtyminen uuteen tehtävään tapahtuu luonnollisena jatkumona. Hän ottaa vetovastuun ja itse jatkan osittain uusien ja osittain vanhojen haasteiden parissa Crescon verkostossa”, tiivistää Sundvik.

”On ollut upeaa kokea Crescon tähänastinen matka ja uskon Crescon jatkavan menestystään. Kasvustamme voin kiittää asiakkaitamme ja osaavaa tiimiämme. Olemme tehneet paljon pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja löytäneet uudenlaisia räätälöityjä henkilöstöratkaisuja”, kiittelee Sundvik.

Psykologitoimisto Crescon toiminta jatkuu muutoin ennallaan.

Lisätiedot 

Katri Hurme
johtaja, 1.7.2018 alkaen
Psykologitoimisto Cresco Oy
puh. +358 50 587 8828
katri.hurme@cresco.fi

Lilli Sundvik
johtaja
Psykologitoimisto Cresco Oy
puh. +358 50 511 0822
lilli.sundvik@cresco.fi

Psykologitoimisto Cresco on 1995 perustettu suomalainen business-psykologian asiantuntijayritys, joka tuo psykologisen osaamisen organisaatioiden käyttöön. Missiomme on auttaa ihmisiä sekä organisaatioita saavuttamaan täysi potentiaalinsa. Palveluihimme kuuluvat psykologiset arvioinnit, laaja valikoima työkaluja sekä ratkaisut henkilöstön ja yksilöiden kehittymisen haasteisiin. Rekrytoimme yhteistyössä Baronan kanssa ja toimistoverkkomme kattaa lähes koko Suomen. Olemme osa Baronan rohkeiden yritysten yhteisöä. / www.cresco.fi / www.barona.fi

Cresco LinkedIn
Cresco Twitter
Cresco Instagram
Cresco Facebook