Minna-Vanhala Harmanen työelämää palvelevan Barona-liiketoiminnan toimitusjohtajaksi

TIEDOTE

Barona Group Oy uudelleenorganisoituu. Minna Vanhala-Harmanen työelämää palvelevan Barona-liiketoiminnan toimitusjohtajaksi 1.1.2018. 

Barona Group osti alkuvuodesta 2017 Opteam Yhtiöt Oy:n ja sen tytäryhtiö Psykologitoimisto Cresco Oy:nLue tiedote >>

Yhtiöiden työelämää palvelevien liiketoimintojen  kokonaisuudesta muodostuu entistä laajemmin työelämää palveleva Barona. Uuden Baronan liikevaihto vuonna 2017 tulee arviolta olemaan noin 330 miljoonaa euroa ja sen toimitusjohtajaksi on nimitetty tällä hetkellä Opteamin toimitusjohtajana toimiva Minna Vanhala-Harmanen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2018.

Barona kuuluu Barona Group-yritysyhteisöön, jonka toimitusjohtajana jatkaa Markus Oksa. Barona Groupin arvioitu liikevaihto vuodelle 2017 on noin 400 miljoonaa euroa. Konserni keskittyy työelämää palvelevan Baronan  lisäksi teknologia-alaan sekä sosiaali- ja terveysalan palveluihin.

infograafi barona.jpg

Tavoitteena auttaa ihmisiä ja työtä kohtaamaan paremmin

Baronan palveluihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, ulkoistuspalvelut, ammatillinen kuntoutus, työkykyjohtamisen palvelut, muutosturvavalmennukset, rekrytoivat koulutusohjelmat ja henkilöarvioinnit sekä työyhteisövalmennukset. Barona on tunnettu myös työelämää helpottavista teknologiaratkaisuista. Vuosittain yli 30 000 henkilöä löytää Baronan kautta uuden työn.

”Tällä hetkellä todistamme suurta työelämän muutosta, joka vaikuttaa laajasti yhteiskuntaan ja koskettaa lähes jokaista. Pyrkimyksemme Baronassa on yksinkertainen: haluamme auttaa työnantajia ja työntekijöitä löytämään toisensa nopeammin ja helpommin. Saavuttaaksemme tavoitteemme, meidän on myös aktiivisesti osallistuttava yhteiskunnalliseen keskusteluun ja työskenneltävä paremmin toimivien työmarkkinoiden puolesta”, toteaa Baronan tuleva toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen.

Minna Barona.jpg

 

Lisätietoja ja koko tiedote Opteamin sivuilta >>